Kies voor een Duurzame Levensstijl met UNDO!

Dankzij onze unieke mobiele abonnementen win jij én de planeet. Verbeter jezelf, doe goed, bij UNDO!

Ga naar onze mobiele abonnementen

Waarom UNDO?

 

Meet je CO2-voetafdruk

Met onze app kun je de voetafdruk van je data, oproepen en sms-berichten in realtime meten. Compenseer je mobiele CO2-voetafdruk door projecten voor koolstofverwijdering en -opslag te ondersteunen.

Maak de planeet beter

Als nieuwe klant voeg je GRATIS 1 Acaciaboom toe aan UNDO Forest! – een natuurlijke koolstofput! Je kan ook sociale initiatieven steunen die de levenskwaliteit helpen verbeteren van de families die ons kostbare bos planten, onderhouden en beschermen.

Makkelijk en snel overstappen

Met ons doel om duurzaam te zijn, biedt UNDO de nieuwste eSIM-technologie aan. Geen plastic SIM-kaarten, wachten op de post of vervelende winkelbezoeken voor sim-activatie. 100% digitaal + 100% duurzaam.
Meer informatie over de UNDO eSIM.

Stabiele en naadloze connectiviteit

UNDO maakt gebruik van het ORANGE-netwerk, aangedreven door elektriciteit van hernieuwbare oorsprong. Dit betekent dat je geniet van een duurzaam hoog presterend 4G- & 5G-netwerk in heel België.

Onze mobiele abonnementen

20 GB S

 • 500 minuten
 • 100 SMS
 • 20 GB data
 • 1 boom geplant bij activatie

€ 14/maand

Ik kies dit abonnement

Wij compenseren 2 KG CO2 voor je, zonder extra kosten of moeite.

30 GB M

 • Onbeperkte minuten
 • 100 SMS
 • 30 GB data
 • 1 boom geplant bij activatie

€ 18/maand

Ik kies dit abonnement

Wij compenseren 4 KG CO2 voor je, zonder extra kosten of moeite.

40 GB L

 • Onbeperkte minuten
 • Onbeperkte SMS
 • 40 GB data
 • Elke maand, 1 boom geplant

€ 24/maand

Ik kies dit abonnement

Wij compenseren 8 KG CO2 voor je, zonder extra kosten of moeite.

Wat onze gebruikers over ons zeggen

“De eerste duurzame mobiele operator in België”

Dat klopt, UNDO is de eerste klimaatgerichte mobiele operator in België. Benieuwd naar ons verhaal?

Meer weten

Met de UNDO-app heb je je uitstoot altijd onder controle.

 • Meet je ecologische voetafdruk
 • Compenseer je maandelijkse CO2 KG’s aan projecten die je het meest aanspreken.
 • Steun onze sociale initiatieven in het UNDO Forest
 • Beheer je UNDO-abonnement en breng eenvoudig wijzigingen aan
Ontdek de UNDO-app

Download de app

Meest gestelde vragen

Meer FAQ’s hier beschikbaar

 • Hoe kan ik een klant worden van UNDO?

  Heel simpel! Je kan onze app downloaden en een bestelling doen. Dit kan ook op onze website als je inlogt.

  Je kiest je abonnement en de opties en vervolledigt dan de bestelling.

  Als je een eSIM bestelt dan is je nummer binnen het uur actief en kan je meteen aan de slag!

 • Hoe kan ik mijn nummer bij mijn huidige operator behouden bij UNDO?

  Bij je bestelling kan je de gegevens invullen van je oude operator en wij regelen de nummeroverdracht. Zorg ervoor dat je alle velden en alle gegevens 100% correct invult voor een vlotte nummeroverdracht.

 • Welk netwerk gebruikt UNDO?

  UNDO gebruikt het Orange-netwerk. Er is niets zo vervelend dan een video die maar niet laadt. Onze simkaarten zijn uitgerust voor 5G, zowel de eSIM als de traditionelere simkaart. Onze gebruikers kunnen dus in alle regio’s rekenen op een sterk en snel netwerk.

 • Hoe activeer ik een eSIM?

  Wanneer je een eSIM hebt besteld zal je een email ontvangen met de installatieprocedure.
  Is deze eSIM voor een andere persoon? Stuur deze email dan door zodat de eSIM op zijn/haar toestel kan geïnstalleerd worden.

  Volg deze stappen voor de eSIM installatie:
  – Scan de QR-code uit de email met de camera van je toestel
  – Volg de stappen en ontgrendel je eSIM met de PIN-code uit je email

  Na het scannen van de QR-code en het installeren van het profiel zal je een SMS ontvangen wanneer je eSIM geactiveerd is.
  Belangrijk: verwijder de geînstalleerde eSIM NIET van je toestel want je kan de QR-code maar 1x installeren!

  Let op: als de installatie met bovenstaande stappen niet lukt kan je het ook manueel doen:
  – Voor Apple : ga naar “Instellingen”” > “Mobiel netwerk”” > “Voeg eSIM toe” > “Gebruik QR-code” en vervolledig de stappen
  – Voor Android :
  1.Ga naar > “Instellingen”
  2. Klik op “Verbindingen”
  3.Ga naar “SIM-Kaartbeheer”
  4.Klik op “eSIM toevoegen”
  5. Klik op “QR-code van serviceprovider scannen”
  6.Klik op “Toevoegen” om een nieuw mobiel abonnement toe te voegen.
  7.Klik op “OK” om het nieuwe mobiele abonnement in te schakelen.

 • Wat zijn mijn CO2 KG’s?

  Net zoals GB’s omvat elk UNDO-abonnement een bepaald aantal KG’s. Beschouw deze als uw persoonlijk emissie-tegoed dat gebruikt kan worden om uw maandelijkse emissies als gevolg van het gebruik van uw smartphone te compenseren. U kunt deze KG’s en projecten vinden in de UNDO Removal sectie. Log gewoon in op de applicatie, wijs KG’s toe aan het project van uw keuze en druk op Compenseren! Dit vertegenwoordigt uw steun voor de keuze van projecten en helpt gebruikers direct te verbinden met projecten met een tik op het scherm.

  Als uw emissies hoger zijn dan de beschikbare KG’s, kunt u extra KGs kopen. U kunt deze extra opties vinden door op ‘LATEN ZIEN’ te tikken in het gedeelte ‘Uw Tarief’ via de mobiele app of website. De KG’s die na de compensatie overblijven, worden meegenomen en toegevoegd aan uw beschikbare quotum voor de volgende maand.

 • Wat is UNDO Removal?

  UNDO Removal heeft als doel om de UNDO-gemeenschap letterlijk te verbinden met technologieën voor koolstofverwijdering! Met als doel de hoeveelheid koolstof die door menselijke activiteit wordt uitgestoten in evenwicht te brengen, zorgen deze technologieën voor de verwijdering van atmosferische koolstof en de langetermijnopslag gedurende meer dan 100 jaar in verschillende vormen, zoals gesloopt beton of ondergrondse opslag! Een van de meest kritische uitdagingen van de moderne tijd voor dergelijke technologiegedreven projecten is de hoge kosten van projectuitvoering, die kunnen worden verlaagd door het toepassen van het principe van schaalvoordelen. UNDO verkrijgt hoogwaardige, gecertificeerde VERWIJDERING-credits van individuele projectontwikkelaars over de hele wereld. Projecten worden geverifieerd door onafhankelijke derde partijen en volgen internationaal erkende normen en rapportagestandaarden zoals het Gold standard, Puro earth en xxx. Voor gebruikers is UNDO Removal een manier om projecten van hun keuze te kiezen en koolstofneutraal te zijn door elke maand hun emissies te compenseren. U kunt uw CO2 KGs gebruiken die al zijn inbegrepen in uw maandelijkse abonnement.

 • Wat is UNDO Forest?

  UNDO Forest is een project dat tot doel heeft een natuurlijke koolstofput te creëren die koolstof onder de grond in de bodem zal absorberen en opslaan. Het is 100% eigendom van UNDO. Het project wordt ontwikkeld in de Democratische Republiek CONGO, in de buurt van de stad Kinshasa. We werken samen met onze partner IBI Village, die ons helpt met activiteiten ter plaatse. Het project heeft tot doel 25.000 bomen te planten in de eerste fase. Het concept van agroforestry wordt toegepast om het maximale uit het land te halen en een droge savanne te veranderen in een habitat vol met acacia, maïs en maniok. Elke nieuwe abonnee garandeert de aanplant van 1 boom, maar dat is niet alles. Onder het project kunnen gebruikers ook extra sociale initiatieven ondersteunen door UNDO Forest-add-ons toe te voegen aan hun maandelijkse abonnementen. Op deze manier helpt de gemeenschap niet alleen de planeet, maar ook de lokale bevolking door werkgelegenheid en hulp te bieden, net zoals de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN.

  UNDO verstrekt regelmatig updates over de voortgang van het project en de activiteiten ter plaatse via foto’s, video’s of zelfs interviews met de lokale bevolking via onze sociale media-kanalen. Volg UNDO op Facebook, Instagram, Tiktok om op de hoogte te blijven.

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden?

Neem contact met ons op via:

Wij staan ​​ter je beschikking van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur